Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Blue" by Danielle Steel * Book PDF Kindle ePub Free

Blue

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Blue
  • Author : Danielle Steel
  • Release Date : January 02, 2018
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3215 KB

Description

Ginny Carter a fost cândva o stea în plină ascensiune la È™tirile TV, căsătorită cu un prezentator de top, având un fiu de trei ani È™i o viață fericită în Beverly Hills – până când întreaga ei lume se prăbuÈ™eÈ™te într-o clipită pe autostradă, cu două zile înainte de Crăciun. Distrusă, ea încearcă să-È™i pună ordine în viață, lucrând în domeniul drepturilor omului prin cele mai cumplite zone din întreaga lume.
Apoi, la comemorarea accidentului fatal – pe când se gândeÈ™te ea însăși la moarte –, Ginny întâlneÈ™te un băiat care îi va schimba viaÈ›a pentru totdeauna. Blue Williams, de treisprezece ani, trăieÈ™te pe străzi, abandonat de familia sa, mergând rareori la È™coală. Urmându-È™i instinctele, Ginny îl ia la ea acasă, dar, suspicios, băiatul fuge în repetate rânduri. TotuÈ™i, se întoarce de fiecare dată, iar prietenia lor se adânceÈ™te.
Blue este plin de entuziasm, cu un amestec irezistibil de inocență și înțelepciune, în ciuda vârstei sale. Astfel, fiecare devine pentru celălalt familia pe care a pierdut-o. Însă, tocmai când Blue începe cu adevărat să aibă încredere în ea, Ginny află despre o trădare șocantă pe care acesta i-a ascuns-o. Este o rană prea adâncă pentru a se vindeca, sau va fi ea capabilă să treacă peste acest fapt, pentru ca totul să devină ca mai înainte?


Ebook Free Online "Blue" PDF ePub Kindle